OM OS

(der er i øjeblikket lukket for tilgang af selvbetalende patienter)Hos os er borgerens særlige psykiske problemstilling altid i fokus. Vi er garant for en grundig og kompetent udredning. Vi står for behandlingsforløb, der både er effektive og i øjenhøjde med borgeren. Hos os kan man som borger og samarbejdspartner desuden regne med en hurtigt og smidig sagsgang.

Vores psykiatere og psykologer er alle meget erfarne, og vi er alle fagligt dedikerede med den målsætning at skabe afgørende behandlingsmæssige fremskridt for vores klienter.

Vi er en privat klinik – dvs. vi har ingen aftale med det offentlige og skal derfor have betaling for vores behandling.

Privat Psykiatrisk Centers hovedklinik er i Høje-Taastrup, men vi har satellit klinikker spredt ud over landet på stationsnære lokaliteter:

Aalborg, Silkeborg, Århus, Odense, Ringsted, Lyngby og Gribskov

Vi står for

Høj faglighed

Resultatorienterede behandlingsforløb

Geografisk fleksibilitet

Vi leverer til

Forsikringsselskaber og pensionskasser

Jobcentre og kommuner

Virksomheder (HR opgaver)

Privatbetalere (der er i øjeblikket lukket for tilgang af selvbetalende patienter)

VIGTIG INFO

Privatlivspolitik

PRIVAT PSYKIATRISK CENTER

Vi er specialister i udredning, behandling og forebyggelse af psykiske lidelser, herunder stress, depression, angst og opmærksomhedsforstyrrelser.

Vi står for en høj kvalitet og fleksibilitet. Vores hovedklinik er i Høje-Taastrup, men vi har satellit klinikker spredt ud over landet på stationsnære lokaliteter.

Vi er et privat tilbud og modtager ikke henvisninger fra egen læge, men skal have betaling for vores ydelser. Ofte betaler fx et forsikringsselskab, et jobcenter eller en arbejdsgiver.

Der er i øjeblikket lukket for tilgang af selvbetalende patienter.

KONTAKT OS

+45 77 89 89 69