YDELSER

Privat Psykiatrisk Center leverer psykiatriske ydelser for en lang række pensionskasser og forsikringsselskaber. Det kan udover lægekonsulentarbejde fx være enkeltstående ydelser som erklæringer og udredninger dækket under en tab af erhvervsevne forsikring, eller udrednings- og/eller behandlingsforløb dækket under en sundsforsikring.

Vi leverer ydelser til en lang række jobcentre, det kan være motivationsforløb med borgere, lægekonsulentarbejde, eller enkeltstående ydelser, som fx visitationer og (neuro)psykologiske undersøgelser. Vi har samarbejder med jobcentre både i geografisk nærhed til vores klinikker, men har også særaftaler om at vi udfører vores ydelser lokalt i et jobcenter.

Desuden udfylder vi HR-opgaver for virksomheder, både ved rekruttering, forebyggelsesopgaver og sygemeldte medarbejdere.

Vi tilbyder også psykoedukation – altså undervisning i håndtering af en psykisk lidelse – både på tomandshånd med en patient og i forbindelse med foredragsaktiviteter.

Endeligt har vi også selvbetalere (der er i øjeblikket lukket for tilgang af selvbetalende patienter), der som privatpersoner selv vælger at betale for et behandlingsforløb hos os, enten hos en psykiater eller en psykolog, eller i en kombineret behandling.

Overordnet er vores ydelser i høj grad skræddersyede efter, hvad der giver mening for vores kunder i forhold til den aktuelle problemstilling. Nogle standardydelser er:

Speciallægeerklæringer

Udredninger (enkeltstående ydelse)

Udredningsforløb

Visitationer (herunder udtalelser og screeninger)

Forsamtaler

Behandlingsforløb hos psykiater og/eller psykolog

Motivationsforløb

Psykologiske undersøgelser

Supervision

Kombi-erklæringer

Lægefaglig kvalitet, herunder patientsikkerhed, er nummer 1 for os! Vores behandling sker altid efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og kvalitetskontrol af vores procedurer foretages løbende i henhold til vores kvalitetsovervågningsplan. Hos os er disse systemer helt indarbejdet i vores daglige workflow, hvor vi har etableret systemer, der både er smidige, men samtidig garanterer dokumenteret kvalitet.

VIGTIG INFO

Privatlivspolitik

PRIVAT PSYKIATRISK CENTER

Vi er specialister i udredning, behandling og forebyggelse af psykiske lidelser, herunder stress, depression, angst og opmærksomhedsforstyrrelser.

Vi står for en høj kvalitet og fleksibilitet. Vores hovedklinik er i Høje-Taastrup, men vi har satellit klinikker spredt ud over landet på stationsnære lokaliteter.

Vi er et privat tilbud og modtager ikke henvisninger fra egen læge, men skal have betaling for vores ydelser. Ofte betaler fx et forsikringsselskab, et jobcenter eller en arbejdsgiver.

Der er i øjeblikket lukket for tilgang af selvbetalende patienter.

KONTAKT OS

+45 77 89 89 69